Δυναμικό

Το πολυτιμότερο κεφάλαιο

Image Popup

Γάτας Νικόλαος

Ιδρυτής

Έμπορος και πωλητής από τα εφηβικά του χρόνια, ασχολήθηκε με ποικίλες δραστηριότητες στον τομέα του εμπορίου και των πωλήσεων. Το 1983 ίδρυσε την ΓΑΤΑΣ Α.Ε. με αντικείμενο την αντιπροσώπευση της εταιρίας ΜΕΒΓΑΛ στην Δυτική Μακεδονία. Σήμερα, μετά από εξήντα χρόνια πετυχημένης πορείας έχει αποσυρθεί, χωρίς όμως να χάσει την επαφή του με την εταιρία έχοντας συμβουλευτικό ρόλο.

Image Popup

Γάτας Κωνσταντίνος

Διευθύνων σύμβουλος

Κάτοχος MBA Μεταπτυχιακού προγράμματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος BACHELOR OF SCIENCE BUSINESS ADMINISTRATION I.C.B.S Thessaloniki Business School. Η ενασχόληση του με την εταιρία ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια. Σήμερα και αφού πέρασε σχεδόν από όλες τις θέσεις της εταιρίας, διοικεί την ΓΑΤΑΣ Α.Ε. κατέχοντας την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Image Popup

Μπαχτσεβάνος Γιάννης

Οδηγός-πωλητής περιοχής

Image Popup

Μπάρκα Μαρία

Προïσταμένη λογιστηρίου

Είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά και εργάζεται στην εταιρία από το 1992. Βασικές αρμοδιότητες της αποτελούν τα λογιστικά, φορολογικά, εργατικά θέματα της ΓΑΤΑΣ Α.Ε. καθώς και η επίβλεψη του συστήματος εμπορικής διαχείρισης της εταιρίας.

Image Popup

Τσιαμόπουλος Ηλίας

Υπεύθυνος αποθήκης

Εργάζεται στην εταιρία από το 1991. Έχοντας εικοσιτέσσερα χρόνια εργασίας στην ΓΑΤΑΣ Α.Ε. και αναλαμβάνωντας διάφορες αρμοδιότητες, έχει μία πλήρη εικόνα των υπηρεσιών της. Σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνος Αποθήκης και διαχειρίζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης το σύνολο των προϊόντων που διακινεί η εταιρία.

Image Popup

Ρουσιάδης Θωμάς

Υπεύθυνος Δικτύου & Ανάπτυξης

Η πολυετής εμπειρία του στον χώρο των Super Markets από τη θέση του Διευθυντή καταστήματος σε εθνικές και πολυεθνικές εταιρίες, αποτελούν βασικό πλεονέκτημα ώστε να ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες της απαιτητικής και υπεύθυνης θέσης εργασίας την οποία και καλύπτει

Image Popup

Κύρου Στέλλα

Διοικητικό προσωπικό

Εργάζεται στην εταιρία από το 2000. Τα καθήκοντα της περιλαμβάνουν την έκδοση και καταχώρηση παραστατικών αγορών και πωλήσεων, την γραμματεία διοίκησης και την γραμματειακή υποστήριξη πωλήσεων.

Image Popup

Κοντόπουλος Ηλίας

Οδηγός-πωλητής περιοχής

Εργάζεται στην εταιρία από το 1996, ασκώντας τα καθήκοντα του Οδηγού - πωλητή. Θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους στον τομέα του. Στην περιοχή ευθύνης του συνεργάζεται με ένα δίκτυο εκατόν είκοσι πελατών, διατηρώντας άψογες επαγγελματικές και προσωπικές.

Image Popup

Παταβός Γιώργος

Οδηγός-πωλητής περιοχής

Προσλήφθηκε το 2011 και έκτοτε ασκεί τα καθήκοντα του Οδηγού - πωλητή. Η ευστροφία και η εκρηκτικότητα που τον διακατέχει, έχει ως αποτέλεσμα την άριστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της ΓΑΤΑΣ Α.Ε. αλλά και την άψογη αντιμετώπιση των ιδιαίτερων συνθηκών που προκύπτουν στο αστικό περιβάλλον της Κοζάνης.

Image Popup

Ιωαννίδης Διογένης

Οδηγός-πωλητής περιοχής

Ασκεί τα καθήκοντα Οδηγού - πωλητή, η ευελιξία στην σκέψη και ο πολυμήχανος χαρακτήρας του, δίνουν την δυνατότητα στην εταιρία να τον αξιοποιεί κατάλληλα σε ότι έκτακτο ή ιδιαίτερο προκύψει.

Image Popup

Ρέντας Βαγγέλης

Οδηγός-πωλητής περιοχής

Εργάζεται στη εταιρία από το 2015. Ασκεί τα καθήκοντα του Οδηγού – πωλητή, έχοντας ως περιοχή ευθύνης την πόλη των Γρεβενών και το Βόιο. Με την εργατικότητα, την μαχητικότητα και τον ανταγωνιστικό του χαρακτήρα, κατάφερε να φέρει την ΓΑΤΑΣ Α.Ε. πρώτη στην αγορά της περιοχής ευθύνης του.

Image Popup

Σκόρδας Νίκος

Πωλητής περιοχής

Εργάζεται στην ΓΑΤΑΣ Α.Ε. ως Πωλητής. Περιοχή ευθύνης του είναι η πόλη της Πτολεμαΐδας και η πόλη του Αμύνταιου . Εργάζεται με υπευθυνότητα και συνέπεια χαρακτηριστικά που συντελούν στην αθόρυβη και μεθοδική επιτυχία των στόχων του.

Image Popup

Μέτκαρης Γιώργος

Οδηγός-πωλητής περιοχής

Εργάζεται στην εταιρία εδώ και επτά χρόνια. Ασκεί τα καθήκοντα του Οδηγού - πωλητή στην περιοχή της Φλώρινας και του Αμύνταιου. Διαχειρίζεται άψογα τα καταστήματα και τους ανθρώπους που τα στελεχώνουν, με αποτέλεσμα τα προϊόντα της ΓΑΤΑΣ Α.Ε. να είναι πρώτα στις προτιμήσεις τους.

"Η φήμη μας είναι οι εταιρείες που μας εμπιστεύονται"

"Το χαμηλό κόστος δεν είναι στην τιμή αλλά στην σωστή συνεργασία"

Εκπαίδευση

Η ΓΑΤΑΣ Α.Ε γνωρίζοντας το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, επενδύει συνεχώς στην ολοκληρωμένη και διαρκή εκπαίδευση των στελεχών και του προσωπικού της, με στόχο την εξέλιξη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ενισχύετε συνεχώς η ομαδική εργασία και το πνεύμα προόδου και εξέλιξης. Το αποτέλεσμα την επιβραβεύει με αύξηση της παραγωγικότητας και ικανοποίησης των ανθρώπων που την στελεχώνουν.

Θελετε να συνεργαστειτε μαζι μας; επικοινωνήστε τώρα

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.